NOU Paha

Syksyllä 2017 yksi elämäni tärkeimpiä ihmisiä hukkui Porvoonjokeen.

26-28.4 2019 NOU Paha - Jocke Lybeck fest oli juhla Jocken muistoksi, mutta myös juhla elämälle, ja sen arvaammattomuudelle.

Huima ohjelma ja huimat vieraat nauttimassa ilotulituksesta joka sisälsi noin 25 tuntia musiikkia (netto-aika), reilusti yli sata esiintyjää ja musiikin lisäksi teatteria, lasten ohjelmaa ja neljä eri näyttelyä. Vieraita oli käytännössä niin paljon kun mahtui lähes koko juhlan ajan, ja mikä parasta, juhla valui tyylikkäästi sekä kadulle että ympärillä oleviin puistoihin.

Molempina maksullisina iltoina lipunmyynti lopetettiin ennen viimeisen aktin alkua, koska lippuja oli jo mennyt sen verran kun parhaimmillaan laskelmissa oli. ja sen jälkeen saapuneet eivät tarvinneet enää lippua.

Dani, Robin, Felix, Linus, Outi, Mia, Maria. Tack, kiitos. Ja kaikki jotka olitte siellä. Tämä tapahtuma tulee kantamaan minua läpi monen solan ja kriittisen hetken tulevassa.

Tapahtumalla on fb -sivu jossa voi chekata osaallistujat (ei yleisöä).

Hienointa oli se maadottumisen määrä jonka sain kun halasin satoja ihmisiä parin vuorokauden aikana. Ja se ymmärrys siitä kuinka paljon esim. Bar Mary on ollut johtimena mitä ihmeellisimpiin ihmiskohtaloihin ja asioihin joista ei voi olla mitään aavistusta.

Kiitos, tack, gracias.